Locatie

GRONINGEN

Flinders Café Groningen is gelegen aan het Schuitendiep bij de Poelebrug, op de hoek van de Nieuweweg en het Schuitendiep, een paar minuten lopen vanaf de Grote Markt.

Het is een een van de meeste bruisende cafe-restaurants van Groningen en kent een mooie bar en open keuken. In 2014 is het van de grond opgebouwd tot een fantastisch geheel. Het is een levendige plek geworden waar waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds lekker kunt eten en drinken en kwaliteit krijgt geserveerd met een lach temidden van het design. Het grote terras ligt vol op de zon en biedt mooi uitzicht over het Schuitendiep.

Bij

Flinders Cafe

Bij Flinders Cafe Groningen kun je terecht voor heerlijke restaurantgerechten. Denk aan Flat Iron Steak, Tuna Steak, oesters, superfood salades en originele desserts. Met de lunch bieden we onder meer een rijke variatie aan sandwiches met ambachtelijk brood van ’t Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Flinders Café maakt gebruik van veel biologisch ambachtelijke kwaliteitsproducten. Zo is alle vis op de kaart MSC gecertificeerd en het vlees van duurzame kwaliteit. Er staan veel vegetarische opties op het menu.

Flinders Cafe

VOOR IEDEREEN

Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Vedett, Brouwerij ’t IJ, Oedipus, Jopen, Grutte pier, Brewdog en Bax bier. Voor liefhebbers van speciale drankjes heeft Flinders Cafe een Gin-Tonic kaart, cocktails, Bloody Mary’s, Scroppino’s en goede whisky’s.

Flinders Café is er voor stelletjes die genieten van een mooi diner en kwaliteitswijnen, studenten die laat ontbijten (tot 16.30) en willen borrelen, zzp-ers die gratis wifi-en en ouders met kids die we goede faciliteiten bieden. Eigenlijk voor iedereen die houdt van duurzame kwaliteit.