Locatie

GRONINGEN

Flinders Café Groningen is gelegen aan het Schuitendiep bij de Poelebrug, op de hoek van de Nieuweweg en het Schuitendiep, een paar minuten lopen vanaf de Grote Markt.

Het is een een van de meeste bruisende cafe-restaurants van Groningen en kent een mooie bar en open keuken. In 2014 is het van de grond opgebouwd tot een fantastisch geheel. Het is een levendige plek geworden waar waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds lekker kunt eten en drinken en kwaliteit krijgt geserveerd met een lach temidden van het design. Het grote terras ligt vol op de zon en biedt mooi uitzicht over het Schuitendiep.

Bij

Flinders Cafe

Flinders Cafe is een bruisend cafe-restaurant in het centrum van Groningen.

Begin je ontbijt met een smoothiebowl, american pancakes met rood fruit of roerei met verse zalm. Combineer je organic slow coffee met banana cake. Kies voor de beste Club Sandwich van de stad of doe eens gek met de Falafel Waffle. Een driegangenkeuzemenu kost € 32,50 en daarvoor kies je bijvoorbeeld eerst de Crispy Spinach met Oudewijker Fiore, vervolgens de Magret de Canard om af te sluiten met een espresso parfait met coffee crumble.

Vrijwel alle producten die Flinders gebruikt, zijn van duurzame kwaliteit. Lokale leveranciers zijn bij ons kind aan huis. Met allergieën of specifieke wensen weet de keuken altijd raad en vegetarische opties zijn er meer dan genoeg.

Zijn hoge voedingswaarden, zoals high protein/low carb belangrijk voor je dan is Flinders sowieso de beste keuze van de stad. Door de hele kaart vind je gerechten met superieure voedingswaarden, zoals protein pancakes, roerei met turkey bacon en 6 verschillende smoothies die je desgewenst kunt verrijken met een scoopy.

Flinders is informeel, toegankelijk en sportief maar staat stiekem wel al 5 jaar onder culinaire leiding van sterrenchef Niels van Halen, voorheen onder meer 7 jaar lang chef-kok van michelinsterrenrestaurant de Hoefslag. Samen met zijn Groningse topteam zorgt hij voor lekkeren goed  eten op je bord tegen een eerlijke prijs.

Verwacht geen witte tafelkleden en moeilijkdoenerij maar een vrolijke plek waar je na het eten per ongeluk nog blijft zitten voor 23 cocktails, 12 flessen champagne en 15 bier.

Tot snel! X Flinders