Ontmoet ons bij

FLINDERS CAFE

Flinders Café Hilversum is gelegen op het mooiste plekje van de stad: in een monumentaal pand aan de Kerkbrink, naast de Grote Kerk en Museum Hilversum.

In het voorjaar van 2014 heeft Flinders Cafe Hilversum haar deuren geopend en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip. Het interieur is verzorgd door talentvolle ontwerpers en streetartists. Het fantastische terras kent ruim 80 zitplaatsen.

Flinders Cafe Hilversum is een heel leuk en levendig café-restaurant waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds lekker kunt eten en drinken en kwaliteit krijgt geserveerd met een lach temidden van het design.

Locatie

HILVERSUM

Bij Flinders Cafe Hilversum kun je terecht voor heerlijke restaurantgerechten tegen schappelijke prijzen. Denk aan Tuna Steak, een Flat Iron Steak, de Flinders Beefburger, superfood salades en oeswters. Met de lunch bieden we onder meer een rijke variatie aan sandwiches met brood van ’t Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Flinders Café maakt gebruik van veel biologisch ambachtelijke kwaliteitsproducten. Zo is alle vis op de kaart MSC gecertificeerd en het vlees van duurzame kwaliteit. Er staan veel vegetarische opties op het menu.

hilversummuur

Flinders Cafe

VOOR IEDEREEN

Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen.

Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Vedett, Brouwerij ’t IJ en Gooische Bierbrouwerij. Voor liefhebbers van speciale drankjes biedt Flinders Cafe een GinTonic kaart, Bloody Mary’s, scroppino’s en huisgemaakte limoncello.

Flinders Design verzorgt de verrassende design meubels gemaakt door (inter)nationale designgrootheden en aanstormende talenten.