Reserveren

Je kunt NU reserveren voor lunch en diner vanaf 1 juni!
We verheugen ons nu al op je komst!

Hieronder ons concept in dit bijzondere tijdperk:

Lunch:
Twee shift: de eerste shift kun je reserveren (begintijd) tussen 11.00 en 12.00uur. Je kunt dan blijven zitten tot iets voor 13.15uur. Ons lunchmenu en keukencapaciteit zijn zodanig ingericht dat je ontspannen kunt lunchen binnen deze tijd: no worries:-). De tweede shift kun je boeken vanaf 13.15uur. Je kunt daarna zo lang blijven zitten als je wenst.

Diner:
Twee shifts: de eerste shift kun je reserveren (begintijd) tussen 17.00uur en 18.00uur. Je kunt dan dineren tot iets voor 19.30uur. Onze dinerkaart en keukencapaciteit zijn zodanig ingericht dat je kunt genieten van een fantastisch driegangenmenu zonder tijdsdruk. De tweede shift begint (iets na) 19.30uur. Je kunt dan de hele avond blijven zitten.

Borrel:
Tussen lunch en diner in kun je vaak gewoon borrelen bij Flinders. Bel 050- 737 0242 voor een reservering of meld je bij de reserveringsbalie ter plekke.

Spontane inloop:
Je kunt altijd proberen op de bonnefooi langs te komen en je melden bij de reserveringsbalie. Vaak is er ter plekke wat mogelijk.

Terras
Kom gewoon lekker langs en kijk of er plek is. Reserveren is niet nodig en niet mogelijk vanwege onvoorspelbaar weer en de dynamiek van het terrasleven. Reserveringen zijn altijd voor binnen. Als je hebt gereserveerd voor binnen en je alsnog hetĀ liefste buiten wilt zitten, dan geven we je graag een tafel als er plek is of direct nadat er een plek vrijkomt.

Afhalen en bezorgen
Je kunt ook elke dag de lekkerste poke bowls en sandwiches laten bezorgen en afhalen. Klik HIER voor menu.

Covid
Aan de achterkant organiseren wij de zaak zodanig dat je als gast bij Flinders zo weinig mogelijk merkt van de restricties en coronamaatregelen. Spil in het web is een speciale balie die je welkom heet en een aantal verplichte gezondheidsvragen zal stellen. De balie zorgt ervoor dat er continu maximaal 30 personen in de zaak zullen zijn en desinfecteert volgens protocol tafels, menukaarten en toiletgroepen. De 1,5 metereconomie geldt ook in onze zaak. We gaan ervan uit dat men zich hier aan houdt. Waar nodig zullen we mensen hierop aanspreken.

We hebben achter de schermen tal van protocollen ingevoerd, maar wel zodanig dat je er als gast zo min mogelijk mee wordt geconfronteerd en dat alles lekker ontspannen geschiedt.

We verheugen ons enorm op jullie komst! XXX Flinders