Reserveren
Je kunt altijd gewoon langslopen bij Flinders maar we bevelen aan om te reserveren voor diner, lunch en borrel. Gepiept binnen een minuut. Makkelijkste is via deze website of bel (ook handig als je specifieke vragen hebt) naar 020-7370247.   We verheugen ons nu al op je komst!

Reserveren voor Terras?
Reserveringen zijn altijd voor binnen. Reserveren voor terras is niet mogelijk vanwege de dynamiek van het terrasleven. Als je hebt gereserveerd voor binnen en je alsnog het liefste buiten wilt zitten, dan geven we je graag een tafel als er plek is of direct nadat er een plek vrijkomt!

Afhalen en bezorgen
Je kunt ook elke dag de lekkerste poke bowls en sandwiches laten bezorgen en afhalen. Klik HIER voor menu.

Covid
Aan de achterkant organiseren wij de zaak zodanig dat je als gast bij Flinders zo weinig mogelijk merkt van de restricties en coronamaatregelen. Spil in het web is een speciale balie die je welkom heet. De balie desinfecteert volgens protocol tafels, menukaarten en toiletgroepen. De 1,5 metereconomie geldt ook in onze zaak. We gaan ervan uit dat men zich hier aan houdt.

We hebben achter de schermen tal van protocollen ingevoerd, maar wel zodanig dat je er als gast zo min mogelijk mee wordt geconfronteerd en dat alles lekker ontspannen geschiedt.

We verheugen ons enorm op jullie komst! XXX Flinders

Reserveren